23/05/2017

Teste bacalaureat

Te pregătești pentru examenul de bacalaureat? Încearcă testele de bacalaureat gratuite din cadrul aplicației OmniQuiz. Sunt ușor de folosit și te ajută foarte mult la învățat.


Mod de joc:

Întrebările din cadrul testelor de bacalauret se joacă pe același principiu ca și restul întrebărilor din aplicație: selectezi răspunsurile corecte și le validezi folosind butonul de validare ““.

Dacă întrebarea curentă conține o imagine, va trebui să folosești butonul “” pentru a afișa variantele de răspuns. Același buton aduce din nou imaginea în prim-plan în caz că nu te-ai hotărât asupra răspunsului.

În cazul în care imaginea este prea mică pentru a-ți da seama de răspuns, poți s-o mărești în două moduri:

  • Ciupind-o: vei mări/micșora imaginea și o vei focaliza acolo unde ai ciupit-o.
  • Apăsând de 2 ori rapid pe ea: zoom-ul va fi incrementat cu un nivel.

Pentru a aduce imaginea înapoi la poziția și dimensiunea originală, folosește butonul ““.

Există cazuri în care întrebarea este prea lungă pentru a putea fi afișată în totalitate în spațiul destinat acesteia. În aceste cazuri, ți se va prezenta o întrebare prescurtată cu “…”. Pentru a vizualiza întrebarea în totalitate, poți să apeși pe textul acesteia. Se va deschide un dialog cu tot textul întrebării și vei vedea și numărul acesteia.

În cazul în care consideri că o întrebare este greșită, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa contact@omniquiz.ro precizând numărul întrebării, textul acesteia și ce trebuie să corectăm.

Notă:

Pentru a te putea juca într-un mod cât mai confortabil, îți sugerăm să ții telefonul ca în imaginea de mai jos.

Îți dorim spor la învățat și mult succes la examen! 🙂