09/11/2017

Hărți interactive

Îți este greu să reții anumite informații pe hartă? Încearcă hărțile interactive din cadrul aplicației OmniQuiz. Îți vei testa cunoștințele dar în același timp vei reține mai ușor poziția elementelor pe hartă.

Hartă interactivă fără răspuns selectat.
Mod de joc:

Întrebările din cadrul testelor cu hartă interactivă se joacă pe același principiu ca și restul întrebărilor din aplicație: selectezi răspunsurile corecte și le validezi folosind butonul de validare “Buton de validare.“.

Poți alege răspunsurile apăsând pe hartă în locul în care consideri că se află răspunsul corect. Atenție, ca și celelalte tipuri de întrebări din cadrul aplicației, întrebările cu hartă interactivă pot avea unul sau mai multe răspunsuri corecte.

În cazul în care ai ales, din greșeală, alt răspuns decât cel pe care l-ai vrut, poți să-l stergi apăsând din nou pe aceeași formă.

În cazul în care forma pe care vrei s-o alegi este prea mică pentru a fi selectată, poți mări imaginea ciupind-o.

Harta va reveni la dimensiunea originală:

  • În momentul în care îți vor fi afișate răspunsurile corecte (după ce ai apăsat butonul de validare).
  • Dacă apeși butonul “Buton de resetare hartă.“. Acesta va aduce harta la poziția și dimensiunea originală.

După ce ai selectat cel puțin o formă de pe hartă vei putea valida răspunsurile:

Hartă interactivă cu răspuns selectat.

Există cazuri în care întrebarea este prea lungă pentru a putea fi afișată în totalitate în spațiul destinat acesteia. În aceste cazuri, ți se va prezenta o întrebare prescurtată cu “…”. Pentru a vizualiza întrebarea în totalitate, poți să apeși pe textul acesteia. Se va deschide un dialog cu tot textul întrebării și vei vedea și numărul acesteia.

În cazul în care consideri că o întrebare este greșită, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa contact@omniquiz.ro precizând numărul întrebării, textul acesteia și ce trebuie să corectăm.

Notă:

Pentru a te putea juca într-un mod cât mai confortabil, îți sugerăm să ții telefonul ca în imaginea de mai jos.

Sugestie de poziție a telefonului în mână.

Îți dorim spor la învățat! 🙂